Leverans - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

Frakt och Leverans

Vi levererar ända in i ditt hem!

Vi levererar inom 15 mils radie. Leveranserna sker med egna bilar vilket innebär att du ej behöver ta hand om emballage eftersom de flesta möblerna levereras monterade. Undantag är billiga planmöbler som levereras i paket, vill du ha dessa möbler monterade gör vi det till en ringa kostnad. Våra chaufförer har skyddsskor för att undvika personskador och får ej ta av dessa.

0-5 mil 299 kr

5-10 mil 499 kr

10-15 mil 799 kr

Vi kan även hjälpa till med bortforsling av era gamla möbler mot en kostnad.

 

Återköp

Vid köp av varor som har tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en personlig prägel gäller inte ångerrätten. Det gäller beställningsvaror, med vilket menas varor som vi inte har i vårt lager och därför måste beställas. Gäller det lagervaror är ångerfristen 14 dagar om inte annat är överenskommet.

 

Reklamation

Om det är fel på varan ska du meddela oss om vilket fel det är på varan (reklamation) inom skälig tid efter det att du märkte felet eller borde ha märkt felet. Ange varans namn samt faktura- eller ordernummer. För att underlätta reklamationshanteringen bifoga kvitto och detaljerade bilder samt bilder på varan i helbild som visar eventuella fel eller skador. Kontakta oss alltid vid skador eller reklamationer. Bilder skickas med e-post till info@sagers.se

TOP