METRO FÅTÖLJ HÖG RYGG SKINN BATICK – STRESSLESS - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

REA!

METRO FÅTÖLJ HÖG RYGG SKINN BATICK – STRESSLESS

Från: 15 290 kr

Med sin slående design anpassar sig Stressless Metro till alla omgivningar. Den är rymlig, men inte utrymmeskrävande. Med sin retromoderna design låter Stressless Metro dig och dina vänner och familj umgås med stil. Kombinationen av ett stilrent, roterande underrede, fräscha linjer och justerbart nackstöd på modellen med hög rygg gör att alla dina krav på komfort uppfylls.

Produktinformation

  • Bredd:80.0 cm
  • Djup min:74.0 cm
  • Höjd min:111.0 cm
  • Sitthöjd :45.0 cm
  • Sittdjup:48.0 cm
  • Fotpall höjd:42.0 cm
  • Fotpall bredd:54.0 cm
  • Fotpall djup:41.0 cm
 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Nollställ
Fri frakt på ordrar över 5 000 kr
Fraktkostnad: 499 kr
Leveranstid: 4 - 6 Veckor Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , Tagg:

Mer information

Glide System

Justera Stressless-rattarna till önskad friktion, så följer sitsen dina minsta rörelser.

BalanceAdapt

Små, enkla rörelser som ökar komfortupplevelsen – det handlar om att hitta den perfekta balansen. Med BalanceAdapt anpassar sig sittvinkeln automatiskt efter kroppens minsta rörelse.

Plus System

Äntligen tid att ladda batterierna. Se en film, läsa en god bok eller helt enkelt bara slappna av. Luta dig tillbaka och känn hur fåtöljen anpassar sig efter dina rörelser. Med det unika Plus™-systemet får du optimal komfort och stöd för nacke och korsrygg oavsett hur du sitter eller ligger. Sov- funktionen aktiveras med ett enkelt handgrepp och gör dina bekväma stunder ännu bättre. Sov gott.

Batick

Batick är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur, där de flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Batick kan ha en färgeffekt i två nyanser som skapar liv i ytan. Batick har god ljusäkthet, men färgförändringar uppstår alltid med tiden till följd av användning och ljuspåverkan. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Enkel rengöring, goda användningsegenskaper och fördelaktigt pris gör Batick till ett bra val.

Star underrede

Mjuka, behagliga gungande rörelser på ett modernt underrede av aluminium höjer stilen i hemmet. Elegant och cool. Välj mellan två höjder. Finns i storleken M på en begränsad mängd modeller.

Du gillar kanske också…

TOP