METRO FÅTÖLJ HÖG RYGG SKINN BATICK – STRESSLESS - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

METRO FÅTÖLJ HÖG RYGG SKINN BATICK – STRESSLESS

Från: 16 390 kr

METRO FÅTÖLJ I SKINN BATICK MED STARUNDERREDE

Med sin slående design anpassar sig Stressless Metro till alla omgivningar. Den är rymlig, men inte utrymmeskrävande. Med sin retromoderna design låter Stressless Metro dig och dina vänner och familj umgås med stil. Kombinationen av ett stilrent, roterande underrede, fräscha linjer och justerbart nackstöd på modellen med hög rygg gör att alla dina krav på komfort uppfylls.

 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Nollställ
Fri frakt på ordrar över 5 000 kr
Fraktkostnad: 499 kr
Leveranstid: 4 - 6 Veckor Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Funktioner

BalanceAdapt
Små, enkla rörelser som ökar komfortupplevelsen – det handlar om att hitta den perfekta balansen. Med BalanceAdapt anpassar sig sittvinkeln automatiskt efter kroppens minsta rörelse.

Material & Färg

Batick

Batick är ett behandlat, genomfärgat möbelläder med struktur, där de flesta naturliga märken och skador har avlägsnats. Batick kan ha en färgeffekt i två nyanser som skapar liv i ytan. Batick har god ljusäkthet, men färgförändringar uppstår alltid med tiden till följd av användning och ljuspåverkan. Ett skyddande lackskikt underlättar rengöringen. Enkel rengöring, goda användningsegenskaper och fördelaktigt pris gör Batick till ett bra val.

Underrede

Mjuka, behagliga gungande rörelser på ett modernt underrede av aluminium höjer stilen i hemmet. Elegant och cool. Välj mellan två höjder. Finns i storleken M på en begränsad mängd modeller.

Specifikationer

Mått

Medium

Bredd: 80.0 cm Djup min: 74.0 cm Höjd min: 111.0 cm Sitthöjd: 45.0 cm Sittdjup: 48.0 cm Fotpall höjd: 42.0 cm Fotpall bredd: 54.0 cm Fotpall djup: 41.0 cm

Du gillar kanske också…

TOP