LYNX DUOFLEX 80 CM – VIKING BEDS OF SWEDEN - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

REA!

LYNX DUOFLEX 80 CM – VIKING BEDS OF SWEDEN

Från: 32 800 kr26 240 kr

LYNX DUOFLEX

Lynx DuoFlex är en säng i modern design, med en mängd bekvämligheter kombinerat med väldigt god komfort. Svävande och flexibel i en lättare förpackning, vilket VIKING BEDS OF SWEDEN uppnått genom att kombinera en högre 5-zonspocket med det nya stoppningsmaterialet Polytex som har latexliknande egenskaper. Lynxens 5-zonspocket har en något förlängd mittenzon för att ge bål och höft bra stöd. Ytmjukhet, flexibilitet och individuellt anpassad tryckavlastande komfort beskriver Lynx DuoFlex egenskaper. Precis som alla VIKING BEDS OF SWEDENS sängar har Lynx DuoFlex 25 års garanti på ram- och fjäderbrott samt 5 års motorgaranti.

 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Nollställ
Fri frakt på ordrar över 5 000 kr
Fraktkostnad: 499 kr
Leveranstid: 4 - 6 Veckor Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Produktinformation

  • 11 tyg färger
  • 5 pocketzoner
  • 2 resårlager
  • 2 hårdheter
  • 3 storlekar
  • 25 års garanti på ram- & fjäderbrott
  • Svensktillverkad

SUPERSOFT
Supersoft innehåller en pikérad kärna av högelastisk supersoft polyeter vilket ger dig ett mjukt och behagligt liggläge. Komfortlagret är av luftig 4-kanals spiralkrusad polyesterfiber som effektivt kanaliserar bort fukt och värme. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

PULSE

DL
Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

BLU
Bomull, latex och ull – på BLU sover du lite fastare än på DL. Den ger dig svalt stoppad bomull på sommaren och under vinterhalvåret vänder du bara sida för att få en stoppning av värmande ull. Kärnan av ventilerande naturlatex ger BLU en lång livslängd, samtidigt som du skyddas från fukt och överflödig värme. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

 

Du gillar kanske också…

TOP