EXCLUSIVE CONTINENTAL 210 X 200 CM – VIKING BEDS OF SWEDEN - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

REA!

EXCLUSIVE CONTINENTAL 210 X 200 CM – VIKING BEDS OF SWEDEN

Från: 66 650 kr53 320 kr

VIKING BEDS OF SWEDENS mest exklusiva säng, kompromisslös i sin utformning och med underbar komfort. Resårsystemet mäter hela 57 cm på höjden och är uppbyggt av pocketresårer i fyra olika lager – en lösning som du bara hittar hos oss! Det översta resårlagret består av individuella X-pocketresårer med oslagbart mjuk yta. Resårmadrassen har sju zoner som följer din kropp till fulländning, samt latexstoppning för extra komfort. Resårmadrassens kassett är gjord i ett stycke – men går naturligtvis att få med olika fasthet på vänster respektive höger sida. Exclusive är en säng för dig som vill ha det absolut bästa.

OBS HUVUDGAVEL ZOE & OTTOMAN SÄLJS SEPARAT 

Vid frågor eller andra kombinationer utav Exclusive continental kontakta butiken info@sagers.se eller 0155-58000. 

 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Nollställ
Fri frakt på ordrar över 5 000 kr
Fraktkostnad: 499 kr
Leveranstid: 4 - 6 Veckor Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Produktinformation

  • 12 tyg färger
  • 7 pocketzoner
  • 4 resårlager
  • 4 hårdheter
  • 4 storlekar
  • 25 års garanti på ram- & fjäderbrott
  • Svensktillverkad

DL
Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

BLU
Bomull, latex och ull – på BLU sover du lite fastare än på DL. Den ger dig svalt stoppad bomull på sommaren och under vinterhalvåret vänder du bara sida för att få en stoppning av värmande ull. Kärnan av ventilerande naturlatex ger BLU en lång livslängd, samtidigt som du skyddas från fukt och överflödig värme. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

Du gillar kanske också…

TOP