BÄDDMADRASS DL FLEX VIT - VIKING BEDS OF SWEDEN - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

BÄDDMADRASS DL FLEX VIT – VIKING BEDS OF SWEDEN

Från: 11 100 kr

DL
Med DL får du en madrass där din kropp ventileras effektivt med hjälp av zonindelad naturlatex som formar sig efter din kropp och ger en optimal tryckfördelning. Och tack vare komfortlagret av Quallofil® Allerban® leds inte bara överflödig kroppsvärme bort – utan också kvalster, svamp och bakterier. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

FLEX
DL Flex. Slitsen gör att du kan ändra läget på din ställbara säng utan att påverka sängen bredvid. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg.

Nollställ

Beskrivning

BÄDDMADRASSER

Bäddmadrassen är lika underskattad som den är viktig. Kanske är det namnets fel. Många tror att en bäddmadrass bara är något man behöver för att hålla fast lakanet. Men en bäddmadrass gör så otroligt mycket mer – den anpassar sig efter hur du ligger, och den ser till så att din kropp andas. På Viking lägger vi stor vikt vid att tillverka våra egna madrasser. På så vis kan vi till 100% kontrollera materialval, stoppning och komfort. Det vill säga allting som gör en riktigt bra bäddmadrass

Mer information

Dimensioner 160 x 200 x 9 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du gillar kanske också…

TOP