BÄDDMADRASS BLU FLEX VIT - VIKING BEDS OF SWEDEN - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

REA!

BÄDDMADRASS BLU FLEX VIT – VIKING BEDS OF SWEDEN

Från: 11 100 kr8 880 kr

BLU
Bomull, latex och ull – på BLU sover du lite fastare än på DL. Den ger dig svalt stoppad bomull på sommaren och under vinterhalvåret vänder du bara sida för att få en stoppning av värmande ull. Kärnan av ventilerande naturlatex ger BLU en lång livslängd, samtidigt som du skyddas från fukt och överflödig värme. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg. Finns även i utförande Flex, för ställbara sängar.

FLEX
Flex BLU. Slitsen gör att du kan ändra läget på din ställbara säng utan att påverka sängen bredvid. Kan fås kuvertsydd för att matcha din sängs tyg.

 

Nollställ

Beskrivning

BÄDDMADRASSER

Bäddmadrassen är lika underskattad som den är viktig. Kanske är det namnets fel. Många tror att en bäddmadrass bara är något man behöver för att hålla fast lakanet. Men en bäddmadrass gör så otroligt mycket mer – den anpassar sig efter hur du ligger, och den ser till så att din kropp andas. På Viking lägger vi stor vikt vid att tillverka våra egna madrasser. På så vis kan vi till 100% kontrollera materialval, stoppning och komfort. Det vill säga allting som gör en riktigt bra bäddmadrass

Mer information

Dimensioner 160 x 200 x 9 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du gillar kanske också…

TOP