MISS HOLLY RIBBSTOL UTAN HYLLA I MASSIV EK – STOLAB - Sagers Möbler

FORGOT YOUR DETAILS?

MISS HOLLY RIBBSTOL UTAN HYLLA I MASSIV EK – STOLAB

Från: 3 220 kr

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. Ribbstolen ger möjligheter att hänga kläder och accessoarer på olika nivåer. I serien ingår ribbstol, skohylla, galge, och speglar i två olika storlekar.

STORLEK: Bredd: 48 cm Höjd: 101 cm Djup: 6 cm

YTBEHANDLING: Klarlack, ljus mattlack, olja eller kulör

 
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Nollställ
Fri frakt på ordrar över 5 000 kr
Fraktkostnad: 249 kr
Leveranstid: 4 - 6 Veckor Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , Taggar: , ,

Mer information

OM VARUMÄRKET

Detta är Stolab
På Stolab har vi tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett oss en värdefull skatt av kunskap som präglar hela vår verksamhet.

Kärleken till det massiva träet och skapandet av tidlösa möbler känner ingen ålder. Den är konstant. Att formgivning, tillverkning och montering sker på samma plats i Smålandsstenar, ger oss möjlighet att inte bara nå upp till de högt ställda krav på kvalitet, miljöansvar och hållbarhet som ska följa varumärket Stolab. Det gör att alla blir delaktiga i och känner ansvar för hela processen – från ursprunglig tanke till levererad produkt.

Vi känner en stolthet över vår drygt 100-åriga historia, men drivkraften finner vi i att utveckla Stolab vidare.

FORMGIVARE

Jonas Lindvall
Jonas Lindvall är en av Sveriges mest framstående och framgångsrika arkitekt och möbelformgivare. Som arkitekt har Lindvall gjort allt ifrån privatvillor och lägenheter till affärs-, restaurang-, och hotellinredningar. Som möbelformgivare har han gjort ett flertal prisbelönta möbler.

Jonas utgår från att vi lever i en form av resonanslag, där omgivningar, rum, möbler, saker – ja allt – påverkar oss. Det rum vi lever i ska skapa stämningar och laddningar som ska stämma överens med hur vi vill känna oss ­ men också påverka hur vi mår.

"Jag uppskattar Stolabs förmåga att föra den svenska möbeltraditionen vidare. Det är ett fantastiskt fint företag och i vårt samarbete med Miss Holly har jag försökt att fånga själva kärnan i Stolab."

Du gillar kanske också…

TOP